Pobeda

The company “Pobeda” DOO started its work back in 1962, as a facility that dealt with hospitality and tourism. It is located on the southern branch of Corridor 10 in the beautiful Grdelica Gorge, 300 km from Belgrade and 127 km from Skopje. The motel, as a three-star facility, offers accommodation capacity. The motel has 51 modernly equipped rooms with 123 beds with luxurious bathrooms, air conditioning, cable television and Wi-Fi. Guests have at their disposal 3 restaurants with a spacious terrace, a conference hall and a hall for celebrations with a capacity of up to 500 guests with a wide selection of food and drinks. During the pandemic, there was a reduction in the volume of work, in order not to interrupt the long-term work and effort of the motel and leave the workers on the street, we started the production of domestic products on the traditional way. After two years of effort and work, we have achieved great success where our products are sold in large retail chains and exported to Germany, and the number of employees is growing. It is the production of local traditional specialties. It is about the production of HOMEMADE AJVAR, HOT PEPPERS AND SAUER CABBAGE

Products:  Domaći  Ajvar ( Homemade  Ajvar), Ljute Papričice (Hot peppers) , Kiseo  kupus (sour cabbage)

Production capacities:  25.000 piece

Export markets:  Serbia,Germany.

Standards and certifications: ,, HACCP,,  and  ,,ČUVARKUĆA,,

Kompania “Pobeda” SH.PK ka filluar punën e saj në vitin 1962, si një objekt që merrej me mikpritje dhe turizëm. Ndodhet në degën jugore të korridorit 10 në grykën e bukur të Gërdelicës, 300 km nga Beogradi dhe 127 km nga Shkupi. Moteli, si objekt me tre yje, ofron kapacitet akomodues.Moteli ka 51 dhoma të pajisura në mënyrë moderne me 123 krevate me banjo luksoze, kondicioner, televizor kabllor dhe Wi-Fi. Mysafirët kanë në dispozicion 3 restorante me një tarracë të gjerë, një sallë konferencash dhe një sallë për festime me një kapacitet deri në 500 të ftuar me një përzgjedhje të pjatave dhe pijeve nga më të ndryshmet. Gjatë pandemisë pati një ulje të vëllimit të punës, për të mos ndërprerë punën dhe mundin afatgjatë të motelit dhe për të lënë punëtorët në rrugë, filluam prodhimin e produkteve vendase.

në mënyrë tradicionale. Pas dy vitesh përpjekje dhe punë, ne kemi arritur një sukses të madh ku produktet tona shiten në zinxhirë të mëdhenj të shitjes me pakicë dhe eksportohen në Gjermani dhe numri i të punësuarve është në rritje. Është prodhim i specialiteteve tradicionale vendase. Bëhet fjalë për prodhimin e AJVARËVE SHTËPIE, SPECAVE DHE LAKRE SAUER.

Products:  Domaći  Ajvar ( Homemade  Ajvar), Ljute Papričice (Hot peppers) , Kiseo  kupus (sour cabbage)

Production capacities:  25.000 piece

Export markets:  Serbia,Germany.

Standards and certifications: ,, HACCP,,  and  ,,ČUVARKUĆA,,

POBEDA
A: Omladinska bb, 16222, Predejane, Serbia
P: +381 16 3406 120; +381 16 3406 116
M: +381 64 85 00 531
E: rezervacija.motelpredejane@gmail.com, ivana.motelpredejane@gmail.com
www.motel-predejane.com