9. Septembar – Tissue Converting

9. Septembar – Tissue Converting is a manufacturer of tissue converting machinery from Serbia, Europe. Company has been successfully producing machines for napkin and handkerchief production, as well as rewinders and slitters for more than 30 years now.

Various models may fulfill each customer’s demand, from hobby program up to fully automated production lines, connected to our factory 24/7, via internet connection.

These machines successfully operate in more than 40 countries on 5 continents, from the USA and Canada to Africa, Brazil and Russia all the way to New Zealand.

9.Septembar – Tissue Converting  merret me zhvillimin dhe prodhimin  e makinave për konvertim të llojeve të ndryshme të letrës. Kompania tanimë 39 vjet me sukses prodhon makina për prodhim të pecetave, facoletave të letrës dhe mbulesave për tavolina.  Modelet e ndryshme të makinave mund ti përmbushin kërkesat e kategorive të ndryshme të shfrytëzuesve , nga prodhuesve që atë e kanë hobi deri te fabrikat të cilat kanë nevojë  për linja plotësisht të automatizuara të bëra sipas parimit – “çelësi në dorë”.

Më tepër se 300 makina të kompanisë “9 Septembar” janë të instaluara me sukses në më tepër se  40 shtete në mbarë botën.

9. Septembar – Tissue Converting
A:
Velerec bb, 32300 Gornji Milanovac, Serbia
E: info@9septembar.com
www.9septembar.com